Over Priscilla

Mijn naam is Priscilla, vrouw van Wesley en mama van Amber, Aline en 🦋 Zoë.
Mijn moto: Zorg goed voor je lichaam zodat je ziel blij is om erin te wonen!

Al van kinds af was ik zeer geboeid door schoonheid, mooie dingen, het verzorgende, de diepere zin van het leven, de kracht van fauna en flora. Ik had het gevoel anders te zijn dan mijn leeftijdsgenootjes. Al vroeg werd ik geconfronteerd met het overlijden van mijn lievelingsnichtje, wat op jonge leeftijd niet evident is om een plaats te geven.

Rond de leeftijd van 25-35j werden ook mijn emoties en het innerlijk voelen voor mij heel belangrijk. Mijn leven was al een rollercoaster van gevoelens. Het was en blijft een intense zoektocht naar een zinvol en bewust leven. Door de jaren heen heb ik dit leren verwerken en begon ik te bouwen aan verdieping en zelfkennis.

In 2007 startte ik mijn eigen salon, maar ook in dat jaar sloeg het noodlot toe. We hebben afscheid moeten nemen van ons dochtertje Zoë. Ze is na acht maanden zwangerschap een sterrenmeisje geworden. Toch ben ik haar enorm dankbaar dat ze ons gekozen heeft om haar korte ervaring in deze dimensie te delen. Het gevoel alsof ze me de weg wijst, in een nieuwe richting. Sindsdien is emotie, energie en waarom bepaalde dingen gebeuren heel belangrijk geworden voor mij. Aanvaarden en loslaten is uiterst moeilijk.

Vanaf het moment dat ik er klaar voor was, kwamen de juiste dingen op mijn pad.
Zoals Phyto 5: de verzorgingsmethode gebaseerd op het energetische principe van de Oosterse filosofie. Dat mijn lichaam mij meer vertelt dan dat ik zelf doorhad was voor mij een echte oogopener. Het maakt lichaam en geest tot één geheel.

Ook de kleur – en lichttherapie van Inge Cox trok mijn aandacht.
Ik weet nog hoe ik als kind enorm gepassioneerd was door mooie kleuren.
Kleurrijke bloemen, kleurplaten,… Alles met veel kleur viel me op.
Kleuren was dan ook één van mijn favoriete bezigheden. Urenlang was ik ermee zoet. Kleurschakeringen, licht en donker effecten, schaduwen leggen. Zo kon ik mijn creativiteit kwijt.
Dankbaar dat ik nu met kleuren kan werken in de vorm van een weldaad voor lichaam en geest.
Licht en kleur geven een positief effect op mijn leven en hebben mij nieuwe inzichten gegeven.
Ik sta er voor de volle 100% achter.

Ik ben zeer dankbaar voor de mensen die mij in deze weg hebben begeleid. Het goede gevoel en mijn kennis dat ik tijdens mijn pad al heb mogen ervaren wil ik graag overbrengen. Jouw welzijn verbeteren met de holistische behandelingen.
Dat ik een lichtpunt mag zijn op jullie weg, zodat je innerlijk met je uiterlijk samen stralen.
Dat is mijn doel.

Uiteraard blijf ik me nog steeds bijscholen om mijn kennis meer te ontwikkelen en met jullie te delen. De kleur en lichttherapie is een mooie aanvulling bij de prachtige behandelingen. Het is zeer boeiend en inspirerend om me erin te blijven verdiepen en de positieve vibes te blijven doortrekken. Uiterlijke schoonheid wordt gevoed door innerlijke harmonie!

Inkijk in het schoonheidssalon