Beauty & Health

Gelaatsverzorging

Phyto 5 "The Moment"

Deze verzorging is voor iedereen die Phyto 5 wil ontdekken.
De werkwijze, inclusief lymfedrainage, zorgt voor een ontspannend en uniek gevoel.
Bij deze kennismakingsbehandeling wordt je huid gereinigd en gevoed met als resultaat een egale zachte huid.

Duur: 45 min.
Prijs: 62,50 €

Epileren gelaat: 5,00 per zone

Phyto 5 "Harmony"

Een holistische verzorging van de 5 elementen die zich aanpast aan de 5 seizoenen.
Elk seizoen heeft zijn specifieke werking op de huid en elk element werkt op een ander trillingsniveau. Het brengt de huid in balans. Net zoals onze kleding heeft ook ons gelaat een ander jasje nodig bij de start van een nieuw seizoen.

De 5 verschillende verzorgingen werken op:

hout: lente ~ werkt op energie, spieren en vitaliteit
vuur: zomer ~ werkt op enthousiasme, bloedcirculatie en uitstraling
aarde: tussenseizoen ~ werkt op zenuwstelsel, bindweefsel, zuivering en afslanking
metaal: herfst ~ werkt op emotie loslaten en lymfecirculatie
water: winter ~ werkt op waterhuishouding en lifting

Duur: 90 min.
Prijs: 90,00€

Epileren gelaat: 5,00 per zone

Phyto 5 "Happy Me"

Laat je onderdompelen in het ritueel van de Quantum verzorging.
Deze behandeling is een echte beleving.
Het zorgt voor een balans in je energie, emotie en lichaam.
Met behulp van een Quantum diagnose is deze behandeling uniek en persoonlijk. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van jouw zintuigen “ruiken, zien en voelen”.
De geblokkeerde energie wordt losgemaakt en positieve energie wordt naar de oppervlakte gebracht. Je lichaam wordt volledig ondergedompeld in de door jouw gekozen element, bestaande uit: Hout-Vuur-Aarde-Metaal-water

Duur: 130min.
Prijs: 142,00 €

Epileren gelaat: 5,50 per zone

Collageen draadlift

Laat je eerste rimpel de laatste zijn met deze draadlift techniek.

Mooi ouder worden met een natuurlijke look… dat willen we allemaal. Meer en meer toont onderzoek aan dat de wetenschap en onze maatschappij op zoek is naar een natuurlijke anti-aging alternatief voor Botox en Fillers.
De collageen draadlift is hiervoor de nieuwe revelatie.
Zonder naalden, zonder hersteltijd en volledig pijnloos.

De originele gepatenteerde collageen draadlift is afkomstig uit Istanbul. De collageendraden in combinatie met een uniek stamcelserum, werken volgens een specifiek protocol. Dit geeft een heel mooi resultaat op gebied van huidverbetering. De gepatenteerde collageendraden worden wereldwijd reeds in 54 landen met succes toegepast.

Waarom collageen?
Vanaf de leeftijd van 25jaar verliest je huid ongeveer 1% collageen per jaar. Na verloop van tijd zal de afbraak van collageen sneller gaan dan de aanmaak ervan. Door de afname van oestrogeen tijdens de overgang daalt het collageen in je huid jaarlijks met 2,1%.

Hoe werkt collageen draadlift?
De collageen draadlift is dé anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert en je huid meer verstevigd, verstrakt en opvult.

Na jarenlang onderzoek is er een doorbraak om de moleculaire opname van collageen dmv nanotechnologie tot in de diepere huidlagen te krijgen zonder gebruik van injectienaalden. Dit gegeven op zich is al spectaculair, net zoals de resultaten.

Tijdens de behandeling breng ik de collageendraad aan in de rimpel van de huid. Samen met het unieke stamcelserum wordt de collageendraad volledig geabsorbeerd tot in de diepere huidlagen. Zo wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de rimpel minder diep wordt. Deze behandelingsmethode verbetert je eigen collageen netwerk en de aanmaak van nieuwe. Perfect om de huidbarrière te versterken, de huid te verstevigen, fijne rimpels glad te strijken en diepere rimpels te verminderen.

Welke zones kan ik behandelen met de collageen draadlift?

 • Gelaat: kraaienpootjes, neus lippenplooi, fronsrimpel, voorhoofdsrimpel, boven-en oogleden, rimpels rond de mond, verstevigen van de liprand
 • Hals en decolleté
 • Handen

Hoe vaak is een collageen draadlift nodig?
Na één behandeling is resultaat te zien. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je huidconditie en je eigen wensen. Voor een optimaal resultaat wordt deze behandeling in kuurvorm van 3 behandelingen aanbevolen, één behandeling elk 10 à 14dagen. Na 12 weken herhaal je de behandeling voor een optimaal resultaat. Gemiddeld heb je 6 à 8 maanden plezier van je collageen draadlift kuur. Je kan de onderhoudskuur ook combineren met je gelaatsverzorging.

De voordelen,

 • Een revolutionaire anti-aging behandeling.
 • Een natuurlijke alternatief voor botox en fillers.
 • Rimpels en fijne lijntjes vervagen of verdwijnen.
 • Zichtbaar resultaat.
 • Versterkt je eigen collageensynthese.
 • Je behoudt je natuurlijke gelaatsuitdrukking.
 • Het verouderingsreserve vertraagt.
 • Het versterkt de kwaliteit van je huidbarrière.
 • Verbetert het volume.
 • Het verbetert de elasticiteit en dichtheid van je huid.
 • Geschikt voor alle huidtypes.
 • Geschikt voor dames en heren.

Nazorg
Tijdens de eerste 6 uren na de behandeling de behandelde zone niet nat maken, geen make-up, niet reinigen, geen producten gebruiken.
De eerste 12 uur niet sporten (transpireren), geen sauna of zwemmen.
Gebruik van een SPF crème aanbevolen.

Eventueel na 4 weken een collageenmasker voor thuisbehandeling.
(verpakt per 3 voor 3 maanden/ €170)

Prijzen
Gezichtsbehandeling per zone (4 draden) €99
Gezichtsbehandeling (6 draden) €119
Gezichtsbehandeling volledig (12 draden) €150
Gezichtsbehandeling met collageenmasker €135
Meerprijs per collageendraad bij de behandeling €10

Duur: 60min.

 

Healthy Skin met VPL Energist Ultraplus

Deze huidverbetering biedt een snelle, veilige, niet chirurgische oplossing voor verschillende huidaandoeningen. Onze huid veroudert door de jaren heen en door deze behandeling behoud je een goede uitstraling op elke leeftijd.
Energist VPL kan het best gezien worden als een nieuwe verbeterde opvolger van de klassieke laser en IPL systeem. VPL is het resultaat van jarenlang onderzoek, uitgevoerd door een team van medische laserspecialisten.

Het VPL systeem maakt gebruik van gepulseerd licht om verschillen in de huidstructuur op te sporen en dan de oneffenheden van de huid weg te werken. Met deze behandeling gaan we via lichtflitsen doordringen tot in de diepere laag van de huid waarbij de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Deze lichtbehandeling tonen zeer positief effect bij:

– rimpels, fijne lijntjes
– acné, littekens van acné
– rosacéa, couperose
– verouderde, slappe huid
pigmentvlekken
– kleine rode bloedvaatjes

Prijs naargelang de te behandelde zones. Vanaf 30,00 €

Geplande sessies 1x maand

Contacteer voor meer info

Licht en Kleurenpuctuur

licht en kleur flow of beauty

Licht en Kleurenpuctuur

De kracht van licht en kleur: hoe werkt het?
De stimulerende energie van licht (zon) voedt ons menselijk lichaam. Het geeft ons kracht, energie en maakt ons gelukkig. Licht zorgt voor kleur in ons leven en is een krachtige energiebron.
De specifieke eigenschappen van kleuren stellen ons in staat onze innerlijke krachten op te laden.

De verschillende kleurfrequenties hebben elk hun specifieke betekenis en hebben een invloed op onze emoties, ons gedrag, onze stemming en op alle vitale functies van ons lichaam.
Door middel van kleurenpunctuur behandelen we de acupunctuurpunten en zones met gekleurd licht of kleuroliën die via deze weg een impuls geven aan het lichaam om het evenwicht in de energiebalans te herstellen.

Het zelfregulerend vermogen wordt aangesproken doordat het lichaam via licht de kleurinformatie kan ontvangen om ons lichaamssysteem (hormonenstelsel, bloedsomloop, zenuwstelsel, lymfestelsel) cellen en organen te laten weten waar bijsturing nodig is.

Kleurenpunctuur werkt ook voor de opbouw van immuniteit bij een verminderde weerstand of tijdens herstel van ziekte of ter verlichting van pijn. Het geeft je lichaam extra energie, kracht, uithoudingsvermogen, meer transport en opname van zuurstof.

Een kleurenpunctuur behandeling kan gecombineerd worden met de kleuroliën van Inge Cox. Voor kinderen is dit een doeltreffende en pijnloze methode van behandelen.
Na een intake bekijken we wat voor jou van toepassing is.

Kleurentherapie kan gebruikt worden bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten.
— rugklachten — vermoeidheid — slapeloosheid — concentratie stoornissen —
leerproblemen — emotionele spanningen — buikpijn — menstruatieklachten
— stress — hoofdpijn — depressie — burn-out — …

Duur: 30 min.
Prijs: 35,00 €

Duur: 60 min.
Prijs: 65,00 €

Kleur-Licht oliën

Een gepersonaliseerde massage met geïntegreerde kleur-licht vibraties om je innerlijke krachten op te laden. De kleur-licht oliën worden toegepast volgens de Chinese filosofie en aangebracht op energiepunten en/of zones. Via deze weg geeft het een impuls aan het lichaam om het evenwicht in de energiebalans te herstellen.

Een holistische behandeling waarbij het energiesysteem in kaart wordt gebracht om van daaruit de verstoorde schakelpunten in het lichaam te beïnvloeden. Hierdoor kan er op een dieper oorzakelijk niveau gewerkt worden aan herstel.
De oliën zijn individueel samengesteld op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibratie, geometrische patronen voor harmonisering en balancering van de aura.
De kleurkeuze van een olie weerspiegeld je innerlijke behoefte en gevoel.

Essentie Kleurmassage
We starten met de energie van je lichaam te vertalen om te achterhalen wat je nodig hebt om je in balans te voelen en je energie vrij te laten stromen. Een innerlijke beleving dat je terug brengt naar je essentie.

Duur: 60 min.
Prijs: 65,00 €

Trauma Kleurmassage

Negatieve stressvolle situaties die we meemaken kunnen een sluimerende spanning in ons lichaam geven en ons beroven van energie. Via een zachte massage op de rug met de kleur-licht oliën, aangebracht met een glasstaaf ga je ontspannen in belemmerde gevoelsherinneringen zodat ze minder of zelfs geen effect op je gaan hebben.

Duur: 60 min.
Prijs: 65,00 €

 

Buik Kleurmassage

Via de zones van de buik wordt er verbinding gemaakt met de huid naar de diepere
huidlagen om een impuls te geven voor meer balans tussen de verschillende energieën in ons lichaam:
– de prenatale energie (gevormd tijdens de zwangerschap)
– de postnatale energie (gelinkt aan de orgaanvitaliteit)
– de wei energie (je weerstand, bepaald door invloeden van buitenaf)
Het lichaam wordt weer terug in reactie gebracht waardoor er beweging komt in vastzittende structuren en de levenskracht meer vrij kan stromen.

Duur: 60 min.
Prijs: 65,00 €

Esogetische kleurpuctuur en voetreflexologie

Zoals onze ogen de spiegel zijn van onze geest zo zijn onze voeten de toegangspoort naar de gezondheid van ons lichaam.
Om de weg te vinden naar onze gezondheid is het belangrijk om ons lichaam te begrijpen.
Lichaam en geest moet één worden met elkaar. Wanneer dit in evenwicht is, voelen we ons goed.
Via deze behandeling stimuleren we met kleur – en lichttherapie de reflexpunten en zones op de voet die corresponderen met delen van ons lichaam.
Door een netwerk van interne banen over het hele lichaam, de meridianen, stroomt onze energie. Door de eventuele blokkades te verwijderen, wordt de energie doorstroming bevorderd waardoor lichaam en geest weer in evenwicht geraken.

Licht en kleur zijn 2 belangrijke factoren in zowel de reguliere geneeskunde als de natuurgeneeskunde. Het is een pijnloze therapie die voor zowel geestelijke als lichamelijke klachten kan toegepast worden. Geschikt voor jong en oud.

Duur: 60 min.
Prijs: 60,00 €

Lichaamsverzorging

Relaxing rugbehandeling

Ervaar je last van je schouders, pijnlijke plaatsen op de rug of het gevoel dat je veel met je meedraagt? Dan kan deze behandeling je de nodige ontspanning geven.
Op de rug bevinden zich reflexpunten zoals we die op de voeten ook vinden. Door deze punten te stimuleren met een scrub, een drainage, een 5 elementen pakking en een rugmassage breng je beweging in heel je lichaam.

Duur: 80 min.
Prijs: 75,00 €

Inner relaxing rug-buik behandeling

Heb je het gevoel om al eens stuurloos te zijn, jezelf kwijt raken in de buitenwereld.
Met deze cocoon rug en buikbehandeling gaan we terug naar de kern van voelen, contact maken met jezelf. Door de drainages en de 5 kleuren pakking gaan we de energie stroming in het lichaam activeren. De verbinding tussen denken en voelen, hoofd en buik wordt in harmonie gebracht.

Duur: 100 min.
Prijs: 95,00 €

Phyto 5 "Lichaamsdrainage"

Lymfedrainage zorgt ervoor dat de lymfecirculatie vlot blijft draaien.
Het versterkt ons natuurlijk afweersysteem en voert afvalstoffen en ziektekiemen af.
Door de lymfedrainage te combineren met Chroma lichttherapie wordt je immuunsysteem versterkt en de conditie van de cellen en de bloeddoorstroming verbeterd.
Een slechte lymfecirculatie uit zich in verschillende gezondheidsproblemen: stramme spieren, zware benen, cellulite, onzuivere huid en voelen we ons vermoeid en futloos.

Bij de behandeling worden er met glazen klokjes gewerkt die door een zacht zuigende werking de lymfe activeert. Zo komen toxines en afvalstoffen vrij en worden ze afgevoerd.
Het verwijdert wat niet thuis hoort in ons lichaam!

Duur: 60 min.
Prijs: 70,00 €

All in Lichaam en gelaat
Duur: 85 min.
Prijs: 90,00 €

Kuurvorm 8 x 8 weken
Prijs: 480,00 € of 60,00/beurt
(gratis kleuren masker twv 20,00€)

Zenicure

Men zegt: innerlijk goed voelen is uiterlijke stralen!
Hoe zwaarder we onze voeten belasten, hoe slechter we ons kunnen voelen.
Gezonde voeten geven een gelukkig lichaam.
Zoals je ogen de spiegel zijn van de geest, zijn je voeten de toegang naar de gezondheid van heel je lichaam.
Geniet tijdens deze pedicure van de extra’s die deze behandeling te bieden heeft.
Een voetbad, esogetische scrub, nek-handmassage en pedicure.
De energiestroming wordt in evenwicht gebracht via de chakra punten, gevolgd door een voetmassage.
Voel alle spanningen en stress wegvloeien bij deze ontspannende behandeling.

Duur: 90 min.
Prijs: 60,00 €

Happy Feet

Al eens stil gestaan bij wat onze voeten allemaal te verduren krijgen?
Voeten zijn belangrijke steunpilaren.
Men zegt niet voor niets “dans met je hart en je voeten zullen volgen”.
Daarom is het zo belangrijk om ze goed te verzorgen en wat extra aandacht te geven.
Bij deze pedicure wordt er aandacht besteed aan het welzijn van de voet met: een voetbad waar je van opkikkert, scrub, pedicure, hydraterend voetmasker, voetmassage.

Duur: 70 min.
Prijs: 52,50 €

Schoonheidsverzorging

Hand Care

Handen zijn een deel van je gezicht en visitekaartje. Een goede handverzorging is geen overbodige luxe als je bedenkt dat je handen 365 dagen in gebruik zijn. Droge en koude lucht, water, schoonmaakproducten, ontsmettingsgels,… Het zijn allemaal schadelijke invloeden van buitenaf.
Door een extra hydratatie geef je je handen en nagels de goede zorg.

Duur: 45 min.
Prijs: 31,50 €

Shellac

Laat je nagels opvallen door een mooie kleur dat bij je past. Het biedt de voordelen dat je nagels er mooi uitzien, ze sterker zijn en een langdurigere houdbaarheid hebben dan de klassieke nagellak.

Duur: 50 min.
Prijs: 37,50 €

Verwijderen van Shellac op handen of voeten is altijd in combinatie met een mini verzorging om de nagels in goede conditie af te leveren.

Prijs: 29,00 €

Gel

Geef je nagels een extra versteviging. De opbouw bestaat uit verschillende lagen gel die uitgehard worden onder de UV-lamp. Keuze uit een ruim assortiment kleuren. Een bijwerking is aan te raden tussen de 3-4 weken.

Duur: 75 min.
Prijs: 48,50 €

Nieuwe set verlenging 78,00 €

Foot Care

Een voetverzorging dat een beetje meer mag zijn.
Maak kennis met de geuren en kleuren van de 5 elementen tijdens een ontspannend voetbad en een ontspannende voetmassage. Het gevoel om op wolkjes te lopen wil toch iedereen?

Duur: 65 min.
Prijs: 38,00 €

Definitieve ontharing met Energist VPL

 €Hoe werkt Energist VPL?

Bij een behandeling voor definitieve ontharing met een Energist VPL apparaat, absorbeert de kleurstof in het haar het gepulseerde licht en raakt het verhit tot een temperatuur die de eiwitstructuuren van de haargroeicellen afbreekt. Enkel de haartjes worden opgewarmd.
Zo wordt hergroei van de haren onmogelijk.
Dankzij deze technologie kunnen zowat alle huidskleuren en zelfs ook de lichtere haarkleuren doeltreffend en veilig behandeld worden.

VPL staat voor “Variable Pulsed Light”.
Elke lichtflits bestaat uit een variabele reeks van gelijkwaardige micro-blokpulsen, die in aantal, lengte, sterkte en duur, apart instelbaar zijn via een eenvoudig computerprogramma.
Doordat de energie opgedeeld wordt in micro-blokpulsen, kan er met veel hogere energie worden gewerkt dan met andere systemen, en dit zonder gevaar voor de huid.

Dit maakt de Energist VPL tot het efficiëntste en veiligste systeem voor definitieve ontharing.
Na slechts 3 behandelingen is er immers 45% tot 60% van de bestaande haargroei permanent verwijderd. Het heeft dan ook veel meer te bieden dan lasers en het IPL-systeem.

Dat de ontharing permanent en veilig is blijkt uit tal van wetenschappelijke studies en werd ook bevestigd door de verschillende behaalde certificaten van de Energist VPL.
(FDA-keuring voor “permanent hair reduction”, ISO 9001:2000, ISO 13485:2003, CE medische keuring, Health Canada, KFDA- en SFDA-keuring)
Zoals Professor Dr. R. Knobles (universiteit Wenen) het stelt: Energist VPL slaagt waar andere systemen falen!

Deze prijzen zijn richtprijzen en kunnen afwijken van de behandelde oppervlakte.
Voor meer info kan je contact opnemen met het salon.

Zones Prijs
Wenkbrauwen tussenstuk 35,00€
Bovenlip 70,00€
Hals 130,00€
Nek 120,00€
Wangen 120,00€
Tepel of navel 70,00€
Onderarmen 200,00€
Bovenarmen 225,00€
Oksels 150,00€
Buik (onder navel) 110,00€
Bikini tot 5cm 150,00€
Bikini meer dan 5cm 175,00€
Schaamstreek heren 200,00€
Billen 225,00€
Bilnaad volledig 150,00€
Borst (heren) 300,00€
Schouders 250,00€
Bovenbenen 350,00€
Onderbenen + knie 325,00€
Benen volledig 600,00€
Rug 350,00€
Hele rug + schouders 550,00€

Suikerontharing

Suikerontharing van Pandhy’s is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam en gelaat te ontharen.
Bodysugaring is een ontharingsmethode gebaseerd op een eeuwenoud recept uit het Midden Oosten, dat meer doet dan enkel de huid haarvrij maken.

Waarom Suikerontharing?

– een peeling van de dode huidcellen
– maakt de huid zacht
– geen allergische reacties en een minimum aan roodheid
– minder haargroei na verloop van tijd (de haren komen fijner en zachter terug)
– geschikt voor gevoelige plaatsen en gevoelige huidjes
– niet kleverig op de huid en is wateroplosbaar
– doordat het steeds op lichaamstemperatuur is, geen risico op verbranden
– natuurlijke ingrediënten

Zones Prijs
Wenkbrauwen 13,00€
Wenkbrauwen en bovenlip 17,50€
Bovenlip of kin 11,00€
Onderbeen en knie (vrouw) 40,50€
Onderbeen en knie (man) 47,00€
Bovenbenen 30,00€
Volledige benen (vrouw) 55,00€
Volledige benen (man) 63,00€
Bikini (sliprand) 29,50€
Bikini (brazillian) 1ste keer 38,50€
Bikini (brazillian)     3 weken 31,50€
Bikini (full) 1ste keer 46,00€
Bikini (full) 3 weken 31,50€
Oksels vrouw 24,50€
Rug 40- 50€
Borst 37,00€
Onderarmen 30,00€
Volledige armen 35,00€

Waxontharing

Verwijdert de overtollige lichaams en gezichtsharen dmv een kleverige substantie. Waxen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het waxen/harsen zullen de haren terug aangroeien na

3 a 8 weken. Waxen is minder geschikt voor gevoelige huid.

Zones Prijs
Wenkbrauwen 11,00€
Wenkbrauwen en bovenlip 15,50€
Bovenlip of kin 10,50€
Onderbeen en knie (vrouw) 26,00€
Onderbeen en knie (man) 35,00€
Bovenbenen 20,00€
Volledige benen (vrouw) 45,00€
Volledige benen (man) 49,00€
Bikini (sliprand) 24,00€
Bikini (brazillian) 1ste keer 29,00€
Bikini (brazillian)     3 weken 25,00€
Bikini (full) 1ste keer 35,00€
Bikini (full) 3 weken 25,00€
Oksels vrouw 22,00€
Rug 39,00€
Borst 33,00€
Onderarmen 25,00€
Volledige armen 20,00€

Wimperlifting

De natuurlijke wimpers worden gelift met het gebruik van silicone pads.
De wimpers worden mee geverfd en dit geeft een natuurlijke uitstraling

Duur: 55 min.
Prijs: 66,00 €

(Verven wenkbrauwen 15.00 € – Verven wimpers 20.00 €)